Kategorier
Böcker Media

”Emmi” släpps 29 september 2023

Min nya barn- och ungdomsbok Emmi släpps 29 september 2023 av Storify publishing. Release blir på bokmässan i Göteborg i Storifys monter. Jag kommer att finnas där kl 16 för en liten intervju och signering. Ser fram emot en rolig höst med en del mässor och annat bokrelaterat. Kolla in min instagram eller facebook för mer info, jag är lite flitigare på att uppdatera där än här 🙂 . Hoppas vi ses någonstans!

Det fina omslaget har min goda vän Martin Johansson gjort.

Baksidestext ”Emmi”:

”Vi borde leta efter henne, Lovis. Det är inte normalt att ingen bryr sig om att en flicka är borta från skolan i flera veckor. Inte ens i en liten skithåla som denna. Inte ens med allt det konstiga som händer här. Hur stor skogen än är finns hon där ute någonstans, och vi borde ge oss ut och leta rätt på henne.”

Systrarna Lovis och Iris flyttar med sin ensamstående mamma till en by långt ute på landsbygden. De upptäcker snart att det är något som inte stämmer. Något oförklarligt och ondskefullt håller på att ta över människorna och Emmi, den underliga flickan som bor ute i skogen och den enda som vill vara deras vän, försvinner spårlöst.

”Emmi” är en fantasifull spänningsroman och spökhistoria om utanförskap, ensamhet, vänskap, sorg och modet att tro på sig själv och stå upp för den man är.